Sorgbearbetning i grupp

Det finns även möjlighet att göra en sorgbearbetning i grupp. Tillsammans med andra går vi igenom vad ordet sorg kan innebära, vilka myter som finns om hur vi ska hantera sorg, hur du lärt dig att hantera din sorg, att du kan upptäcka vilket ditt sätt att hantera din sorg är och vilka sorger som påverkar dig idag. Läs mer om vad sorg är här. Syftet med kursen är att du får en känslomässig läkning och på så sätt kan lämna det som hindrat dig att leva fullt ut. Du får ett verktyg som är din investering till dig själv då kursens kunskaper kommer att kunna användas om nya förluster eller sorger uppstår senare i ditt liv.

Vid första tillfället presenterar vi oss för varandra och går igenom kursupplägg, delar ut bok och kursmaterial. Följande tillfällen har vi olika teman för varje träff, vi arbetar i mindre grupper med hemuppgifterna och själva sorgearbetet. Nya hemuppgifter delas ut till nästa tillfälle. Vi tar även en fikapaus med kaffe/thé och frukt samt bensträckare. Antalet deltagare i gruppen kommer vara max 9 stycken. 

För tillfället finns ingen inplanerad uppstart av grupp.

En kurs innefattar 8 tillfällen á 2 timmar, ca 1,5 - 2 timmar till hemuppgifter mellan tillfällena samt boken "Sorgbearbetning" av John W James och Russell Friedman (finns både som textbok och ljudbok).

Investering: 6 300 kronor för privatpersoner.
Vid företagsfakturering tillkommer moms.

Har du frågor om kursen eller vill boka en plats?
Kontakta mig så berättar jag vidare!

 

Lämnar det gamla för nytt att komma