Regression (TLT)

Regression, eller Tidigare-livs-terapi som det också heter,
är en metod du kan använda i din personliga utveckling. Det kan hjälpa dig hitta lösningar och förklaringar till dina reaktioner, beteenden, relationer i nuvarande liv, dina smärtor, med mera . Regression kan ta dig vidare i din personliga utveckling och du väljer själv vad som är viktigt för dig att ta med och/eller vad du vill arbeta vidare med.

En regression utförs sittande eller liggandes, du följer min röst och tar dig till djup avslappning/hypnos för att sedan uppleva det liv där det finns något som du för tillfället behöver få förståelse till och/eller förlösa det som hindrar dig idag från att leva ditt liv fullt ut. Det kan handla om att ge förlåtelse till det som som hände, till den som gjorde något mot dig och/eller till dig själv.

Flera frågar mig om den djupa avslappningen/hypnosen gör så att de blir viljelösa "dockor" och jag säger att det är motsatsen - den djupa avslappningen/hypnosen gör att du får lättare kontakt till ditt undermedvetna för att hämta och lösa det som behövs. Din kropp är djupt avslappnad och ditt medvetande alert. Du kan välja att avbryta när du vill och du kan även ta en kortare paus för att sedan fortsätta. Det är bra om du kan känna dig trygg i att släppa kontrollen och lita till att jag håller i processen medan du hittar svaren.

Du kan även enbart använda regression om du är nyfiken på vilka tidigare liv som du har levt.  

Om du vill boka en regression kontakta mig via telefon
073 - 827 47 40 eller e-post så hittar vi ett lämpligt tillfälle.

Investering: 1 400 kronor till privatpersoner och beräknas till ca 1,5 - 2 timmar per session.
Betalning sker via faktura eller swish 123 567 67 21 (märk swishen med namnet på den som är kund).

Vid företagsfakturering tillkommer moms.