från hjärta till hjärta

Till mina kunder! 

Vill här förtydliga hur verksamheten fortsätter ta sig an situationen av pandemin med Corona/covid-19.

Riktlinjerna fortsätter!
Vid misstanke om förkylning/covid-19, även om vi är fullvaccinerade, så meddela mig eller boka om sessionen. De tider som finns tillgängliga syns hos Boka Direkt. Kraven för avbokning är borttagna så länge - känner du dig sjuk samma dag så boka av utan kostnad. Viktigt att du meddelar mig så jag får vetskap antingen via sms, e-post eller att använda kontakt-formuläret här på hemsidan. All information finns bakom fliken "Om mig & kontakt".

Fortsatt innerligt varmt välkomna! 
♡♡♡

Vill du:

 • finna ditt inre lugn?
 • komma vidare i din sorg och få känna lättnad?
 • nå en avslappning in till själen?
 • hitta lösningar till dina problem?
 • finna glädjen i ditt liv?
 • få din energi åter?
 • skapa balans inom dig?
 • finna något/vad det än är då känslan är:
  "Det behövs en förändring NU!"

Hos mig kan du få hjälp att hitta möjligheter att bli den du vill vara. Med min hjälp kan du ta tillbaka din energi och livskraft, för jag vet att det är vad du vill och kan. 

Du är värd det! 
 

Att få känna lättnad

Sorg är ett laddat ord som ofta är förknippat med dödsfall. Men sorg kan även uppstå vid andra situationer i livet som exempelvis:

 • skilsmässa
 • pensionering
 • arbetslöshet
 • komplicerade relationer
 • husdjur som avlider
 • barn som flyttar
 • missbruk
 • olika svek
 • olyckor
 • "livet blev inte som jag tänkt..."
 • med flera

Varje relation är unik.
Varje händelse är unik.
Varje sorg är unik.

Det handlar om att läka det som känslomässigt finns kvar inom dig efter en förlust av något slag. Ta med de minnen som du vill bevara och lämna av den sorg du burit på. Få känna lättnad!


Läs vidare bakom fliken Sorgbearbetning om vad sorg innebär och du kan läsa om hur jag kan hjälpa dig vidare. 

 

Kursen i sorgbearbetning erbjuds även att genomföras via Skype eller Google Duo! 


 

Nå inre lugn & stillhet

"Flera-tillfällens-rabatt"
för sessioner med stödjande samtal, Reikihealing samt coaching. Läs mer på respektive sida.

Vill du börja meditera? Det finns tillfällen att meditera i grupp.
 

Återkommer med tillfällen under oktober 2021

Läs vidare bakom fliken Meditation

Det även möjlighet att bearbeta Komplexa förluster och Relationen till dig själv - allt för att känslomässigt läkas helt & fullt! 

Du kan göra förändringar

Hos mig erbjuds Reikihealing, en metod till avslappning och påfyllning av energi ända in i själen. Den är även godkänd som friskvård hos Skatteverket. Läs vidare bakom  fliken Reiki/healing om de tekniker jag använder mig av och hur en session hos mig utförs.

Det finns även "Flera-tillfällens-rabatt" i två olika format till er som vill ta flera sessioner av Reikihealing.

 


 

Är du HSP:are och vill ha kontroll över energier?

Allt består av energi! Tankar, känslor, uttalade ord, handlingar, m.m. Ibland kan det var svårt att veta vad som är vad. Eller hur du kan göra för att hantera de energier som finns omkring dig. 

Ändrar du dina tankar och handlingar så ändrar du också din energi. Du har alltså makten att förändra dig till den du vill. Visst är det en bra känsla?

Hos mig kan du få hjälp att reda ut vad det är du känner, få vetskap om din inre styrka och finna dina nya vägar.

 

Varmt välkommen!♡ 

Mina tankar & funderingar...

Reiki är en helt fantastisk metod som ger dig mycket på flera plan!
"Tron kan göra underverk" säger vissa och jag svarar alltid att "Healing fungerar även om ingen tror på den". Jag tycker det är ett bra att vilja undersöka, vara kritisk och även ha ett öppet sinne inför metoder som är nya för mig. Så jag läser och hämtar in kunskap för att ta mitt nästa steg. Vad Reiki går att använda för är det bara fantasin som sätter gräns - till allt möjligt med andra ord! 

Här kommer en länk till 
Reikiförbundets sida där det finns att läsa mer om vad Reiki kan göra för dig och om den forskning som finns inom området. 
God läsning!

 

Läs hela inlägget »

Lyssna gärna till Anders Magnusson, grundare av Svenska Instituet för Sorgbearbetning, som berättar om hur han kom i kontakt med den metod till sorgbearbetning som han sedan tog till Sverige. Vidare har han/hans kollegor lärt ut metoden och certifierat handledare inom sorgbearbetning. Allt för att kunna erbjuda något som han vet fungerar och har fungerat på människor runt om i världen i drygt 35 år. Anders berättar om sin egen väg, om vad sorg kan vara, om att olika förluster innefattar sorg och hur den går att läka. 

Som certifierad handledare erbjuder jag den metod i sorgbearbetning som Anders berättar om. En effektiv och frigörande kurs som ger dig möjligheten att få göra en känslomässigt avslut.  
God lyssning!
 

Podden "Nyfiken på"

 

Läs hela inlägget »

Självledarskap pratar Mia Törnblom om och vad viktigt det är att vi lyssnar på oss själva för att leva det liv som vi vill leva. I "Psykologipodden" så pratar Mia om att samtala med någon extern för att höra vad du tänker och känner!
Lyssna gärna på podden och fundera på om det är något som du skulle behöva lyssna till bättre hos dig själv. God lyssning!

https://poddtoppen.se/podcast/1125776471/psykologipodden/44-sjalvkansla-bli-kvitt-din-inre-kritiker-med-mia-tornblom

Läs hela inlägget »

Hjärtat har en egen hjärna. Gregg Braden berättar i videon om detta och ett tips på hur du kan göra för att träna och komma i kontakt med svaren som hjärtat ger. Vår hjärnas intelligens är ofta utifrån två perspektiv, något som vi lärt oss genom bland annat betingning, medan om du frågar hjärtat så får du själens svar vilket oftast är snabbt och omedelbart.

I mitt arbete med människor arbetar jag holistiskt och tar alltid med kroppen som en del i exempelvis det stödjande samtalet. Om kunden berättar om något svårt den varit med om vill jag gärna veta var i kroppen det känns när denne pratar om just detta. Jag arbetar även med att tänka med hjärtat - vad säger hjärtat om det här? Vad vill du?
Vi färgas ofta av vad andra tycker och tänker vilket sedan styr oss i våra handlingar. Min önskan i vårt arbete är att du ska välja utifrån det du vill. Så frågan blir alltid: vad vill du? Vad känner du?

Varmt välkommen till mig om du vill arbeta med din kropp, knopp & själ! 

Läs hela inlägget »
Etiketter: hjärtat intelligens

Högkänslig är vi flera som är. Både män och kvinnor. Det är ingen diagnos utan en personlighetstyp med flera förmågor som varierar hos dem som har det.  

Det jag anser är viktigt är att vårda sin högkänslighet så att en mår bra - har förståelse till sig själv, tar hand om sig med allt vad det innebär (personligt) och lär sig att hantera sin högkänslighet då det är en tillgång i livet. 

Hittade en fin beskrivning och förklaring från "Malou efter tio" som jag delar nedan. På Youtube finns flera videos på samma ämne som är sevärda. 


Det finns även att läsa om högkänslighet, bland andra Tom Falkenstein har skrivit boken "Den högkänslige mannen" samt böcker skrivna av Elaine Aron som även skrivit om högkänsliga barn.

Allt för ökad förståelse till att vi är olika och behöver då också bemötas och hantera denna personlighetstyp olika. Vi är alla unikt olika och samtidigt så lika! 

Läs hela inlägget »