Tecken på sorg

Varje sorg är individuell och så också våra REAKTIONER på den förlust som finns eller infunnit sig.

Sorgereaktioner kan uppstå av olika förluster i våra liv. Även sådana som vi kanske inte alltid förknippar med sorg.

Det kan TILL EXEMPELVIS komma vid en skilsmässa (egen och andras som du blivit/blir påverkad av), barn som flyttar, pensionering, olika former av övergrepp, arbetslöshet, husdjur som avlider, utmattning, olika slags svek, sjukdom (egen eller annans), osämja/komplicerade relationer som ex. till föräldrar, sina barn, tidigare partners, nuvarande partner, vänner eller kollegor, missbruk (egen eller närståendes/annans), "mitt liv blev inte som jag tänkt" och många fler.

Reaktionerna kan även variera över tid. För tiden läker inte alla sår - det är HUR du läker dina sår som är avgörande!

VÅGAR du släppa din sorg och bli ditt hela JAG?

Vill du veta mer? Kontakta mig så kan jag berätta vidare - jag är certifierad handledare i sorgbearbetning och har erfarenhet av att leda processen till känlosmässig läkning ♡

⭐ Innerligt varmt välkommen! ⭐

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln