Ett poddavsnitt om sorgbearbetning med Anders Magnusson, grundare av Svenska Institutet för Sorgbearbetning 

Lyssna gärna till Anders Magnusson, grundare av Svenska Instituet för Sorgbearbetning, som berättar om hur han kom i kontakt med den metod till sorgbearbetning som han sedan tog till Sverige. Vidare har han/hans kollegor lärt ut metoden och certifierat handledare inom sorgbearbetning. Allt för att kunna erbjuda något som han vet fungerar och har fungerat på människor runt om i världen i drygt 35 år. Anders berättar om sin egen väg, om vad sorg kan vara, om att olika förluster innefattar sorg och hur den går att läka. 

Som certifierad handledare erbjuder jag den metod i sorgbearbetning som Anders berättar om. En effektiv och frigörande kurs som ger dig möjligheten att få göra en känslomässigt avslut.  
God lyssning!
 

Podden "Nyfiken på"

 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln