Hjärtats intelligens

Hjärtat har en egen hjärna. Gregg Braden berättar i videon om detta och ett tips på hur du kan göra för att träna och komma i kontakt med svaren som hjärtat ger. Vår hjärnas intelligens är ofta utifrån två perspektiv, något som vi lärt oss genom bland annat betingning, medan om du frågar hjärtat så får du själens svar vilket oftast är snabbt och omedelbart.

I mitt arbete med människor arbetar jag holistiskt och tar alltid med kroppen som en del i exempelvis det stödjande samtalet. Om kunden berättar om något svårt den varit med om vill jag gärna veta var i kroppen det känns när denne pratar om just detta. Jag arbetar även med att tänka med hjärtat - vad säger hjärtat om det här? Vad vill du?
Vi färgas ofta av vad andra tycker och tänker vilket sedan styr oss i våra handlingar. Min önskan i vårt arbete är att du ska välja utifrån det du vill. Så frågan blir alltid: vad vill du? Vad känner du?

Varmt välkommen till mig om du vill arbeta med din kropp, knopp & själ! 

Etiketter: hjärtat intelligens

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln