Kurs i sorgbearbetning

Lämna det gamla för nytt att komma Lämna det gamla för nytt att komma

Programmet för Sorgbearbetning™ handlar om att du ska få säga det som inte blev sagt, att du ska få göra ett avslut till det som känslomässigt finns kvar hos dig och att lämna det du vill för att gå vidare i ditt liv utan dessa känslor. Sorg är en normal reaktion då ett välkänt mönster förändras, då hjärtat brister, och du kanske har osagda tankar och känslor i relationen eller situationen. Kursen är ingen terapi utan ett pedagogiskt verktyg för sorg och kris. Den ger dig ett verktyg som du kan använda om det i framtiden kommer fler förluster och sorger.

En individuell kurs innefattar 8 tillfällen a´ 60 minuter, cirka 2 timmar för hemuppgifter mellan dessa tillfällen samt boken "Sorgbearbetning" av John W James och Russell Friedman (finns både som textbok och ljudbok).

Priset för kursen till privatpersoner är 5 900 kronor.
Möjlighet att dela upp betalningen finns, kontakta mig så berättar jag vidare.
Vid företagsfakturering tillkommer moms.

Har du frågor eller vill boka en individuell kurs? Kontakta mig så kommer vi överens om lämpligt datum och tid att starta upp.


Nedan kan du se en video från James & Friedman som berättar om bakgrunden till deras handlingsprogram för känslomässig läkning.