Vem är HallimaC AB?

HallimaC AB ägs och drivs av mig, Camilla Hammarström, och finns i Sundsvall.


Jag är utbildad socionom (1999), diplomerad coach (2008) och certifierad handledare i sorgbearbetning (2012), fördjupningskurs i sorgbearbetning (2013) samt ettårig utbildning i kognitiv beteendeterapi (2017).

Dessa utbildningar utgör grunden till mitt arbete med människor. Som socionom har jag tränats att se människor i hela dess sammanhang, hur olika delar i livet påverkar oss, t.ex. partner, ekonomi och hälsa. Som coach fokuserar jag på möjligheter istället för att definiera problem. Att vara certifierad handledare i sorgbearbetning ger mig en möjlighet att hjälpa individer bearbeta sin sorg känslomässigt och hitta nya vägar att leva sitt liv.

 

Mina samtal grundar sig på vem jag har som kund, utifrån denne skapas samtalet. För mig finns inte uttrycket "använda det sunda förnuftet", det sunda förnuftet är olika från person till person. Att inte värdera eller döma det som sägs blir därför särskilt viktigt - för vem äger sanningen?

För mig är det viktigt att visa på den kraft och styrka som finns inom varje människa. Även om den känns frånvarande i vissa lägen så finns den där och du som person är viktig - du är värd att må bra och vara den du vill vara! 

När min då 10-åriga brorsdotter frågade mig vad jag arbetade med lyssnade hon och sa sedan: "Du är alltså en själs-doktor!" En vacker reflektion från en yngre generation, okomplicerat och rakt från hjärtat.


Hos mig gäller sekretess. En självklarhet för mig och en trygghet för dig.

loading...
Affärsidé

Erbjuda personlig utveckling - hur mycket bestämmer du själv!


Vision

Att hjälpa människor hitta sin egen styrka och sin inre drivkraft för att kunna leva sitt liv som denne vill.


Värdegrund

Behandla andra som du vill bli behandlad själv.


 

Återkoppling

"Att få insikten av vad jag har, och vad jag kan, fick mig att komma vidare och ta med det jag ville ta med. Det andra lämnade jag."
                                                       Hanna